Var kan man köpa USB med tryck?

USB med tryck finns här! Det har aldrig varit enklare att hitta minnesstickor med företagets logga på. Utan att ens lämna din stol så kan du hitta rätt modell, färg och få förslag på hur det hela kommer att se ut. Det här går blixtsnabbt och sedan så är det bara att vänta på leverans.

Fördelen med att köpa USB med tryck online

Den stora fördelen med att kunna köpa USB med tryck online är att det spar en massa tid. Det här är en produkt som inte kräver fysiska exempel. Du vet hur minnesstickor ser ut och fungerar. Ett USB minne med tryck är en mycket fin företagspresent.

När du kontaktar oss så kan du lita på att du får fina presentartiklar med eget tryck. Det här är vår specialitet. Med en lägsta prisgaranti så handlar det även om billiga USB minnen och det är klart att det är en stor fördel. Tid är pengar men vi tummar inte på kvalitet.

Det blir tryck som representerar ert företag på rätt sätt. Loggan kommer att synas ordentligt och det gör den snart då USB minnena som ni ger bort börjar cirkulera bland existerande och potentiella kunder.

Spara filer med USB-minne

Företagsgåvor till särskilda tillfällen

Det är många företag som kontaktar oss inför en mässa. Det här är ju ett tillfälle som är som klippt och skuret för USB med tryck. Det är få företagsgåvor som kan få så stor spridning som minnesstickan. Dessutom så kan den användas på kreativa sätt.

Då ni skapar en utställning så får det betydelse hur ni använder er av färg och form. Företagsidentiteten förstärks av material som håller samma stil. När era USB minnen följer samma stil så är det verkligen ett stort plus.

Vi hjälper er med företagsgåvor som märks och som blir lätta att koppla samman med ert varumärke. Kom ihåg att en minnesticka gärna ligger framme på bord eller sitter kvar i datorns port. Då syns den och blir en viktig påminnelse om er och er verksamhet.

Några fina exempel på när USB minnen blir bra företagspresenter är:

  • Mässor och företagsevent
  • Kundmöten
  • Interna möten
  • Spontana möten då visitkort byts
  • Fester
Bättre teamwork med USB-minnen!

Listan kan göras längre. Det är alls inte dumt att låta anställda ha med sig flera USB minnen med företags logga då de ger sig ut på möten. I vardagen så kan det ju också ske att viktiga kontakter knyts. Då ett USB minne räcks över istället för, eller kanske tillsammans med, ett visitkort så ger det effekt.

Välj rätt modell för ert företag

Vi har ett sort utbud av USB med tryck. Ta bara en titt i vårt galleri och du blir garanterat inspirerad. Det finns ovanligare minnesstickor som blir lite av en gimmick samtidigt som de är otroligt användbara.

Om du inte är säker på vad som kommer att passa bäst så är det bara att kontakta oss. Vi kan berätta mer om vilka modeller som är populärast och varför.