Beställning

Förbereda Bildspecifikationer

Konstverk – Våra skrivare kräver Adobe Illustrator (. AI) eller Photoshop (. EPS) vektor-filer för att bevisa och korrekt skriva ut din beställning. Om din logotyp finns i detta format kan vi erbjuda en grafisk illustration bevis inom 1-2 arbetsdagar.

Komma konstverket korrekt, redan från start kommer att spara tid senare. Om du inte kan producera din logotyp i önskat format för utskrift, meddela oss så hjälper vi till med detta skede.

PMS färger – PMS (Pantone Matching System) är en universell standard för färgmatchning används för att få rätt färg matchen. Se till att lämna PMS nummer och vår skrivare kommer att matcha alla färger så nära som möjligt. Om du är osäker på din PMS-nummer kontrollera med din grafisk formgivare för att visa en faktisk PMS Färg Formel Book.

Produktion och leverans

Priserna är exklusive moms och frakt. Om du behöver anpassad förpackning kan vi erbjuda att för beställningar av 500pcs och uppåt. Frakt citat för avlägsna destinationer finns tillgängliga på begäran.

Processen är mycket enkel. Efter att ha valt produkten och förse oss med din logotyp konst, skickar vi tillbaka ett visuellt av din valda produkt med ditt företags logotyp. När bevis är godkänd och betalning mottagits kommer vi att börja produktionen. Produktionstid är mellan 5 – 10 dagar plus frakt.

För beställningar som kräver skräddarsydda förpackningar, total handläggningstid blir lite längre.

Betalningsvillkor

Alla beställningar måste betalas till fullo innan produktionen, om inte annat avtalats.

Check

Gör kontroller som skall betalas till “USB Kompaniet”

Våra kunder