Billiga USB minnen 2gb är perfekta företagspresenter

Personalen ska skämmas bort och det behövs smarta företagspresenter under mässan. Men budgeten för reklam och för god stämning på arbetsplatsen är inte obegränsad. Billiga USB minnen 2gb är ett riktigt bra val. Och det blir inte särskilt mycket dyrare med USB minnen på 4gb som ger lite mer utrymme till viktiga filer på jobbet eller privat.

USB minne

Dessutom så kan vi trycka er logga på minnet. Ta en titt på populära USB minnen med tryck här. Det går också bra att kontakta oss för att få veta mer om hur vi kan skapa unika USB minnen som ses som verkliga dyrgripar.

Billiga USB minnen kommer till användning

Det fina med USB minnen på 2gb eller 4gb är att de verkligen kommer till användning. Det här är minnen som ger tillräckligt mycket plats för filer som ska flyttas från en dator till en annan. Dessutom så kan man lätt lägga med någon bild om det behövs.

Ett smart USB minne tar man med sig och det kommer till användning då man minst anar det. Som present till personalen så är det verkligen kanon. Även om personen som får minnet inte kommer att använda det så kommer någon annan att göra det. Så är det alltid.

Ett USB minne som fungerar slänger man inte. Det ger man vidare och då kommer er logga och information företaget att resa vidare. Det här kan ge god spridning av ert varumärke.

Bra att ha vid möten

Då ni ska hålla ett möte så kanske ni ställer fram kaffe och lite godis med reklamtryck på bordet. Det blir ännu bättre om det också finns en skål med era USB minnen som de som kommer till mötet får ta från. Minnena kan komma till användning på ett mycket praktiskt sätt under själva mötet. De är smarta presentartiklar med eget tryck på.

De som kommer för att vara med kanske inte finns på samma företag och är därmed inte kopplade till samma nätverk. Med ett USB minne så går det snabbt att se till att filer som bör komma med personer som sedan lämnar företaget sparas över. Det här är enkelt att ta hand om och ses som en mycket trevlig gest av värden.

billiga USB minnen
Billiga USB minnen passar bra på mötet!

Använd företagspresenten på ett aktivt sätt

När ni håller möte så kan billiga USB minnen på 2gb och mer vara en helt fantastisk tillgång som ni använder på ett aktivt sätt. Under en mässa så är det heller inte så tokigt att ge bort billiga USB minnen och att dessutom erbjuda att lägga något på minnet. Det här skapar en naturlig situation för bättre kontakt och för uppföljning.

Tänk på att den som får USB minne senare tar fram det för att fiska fram det som ni gav bort. Oavsett vad det var för fil så kommer USB minnet att fungera som en mycket påminnelse om ert företag och vara en sporre för ytterligare kontakt.

USB minnena är riktigt fina företagspresenter som ni får stor nytta av!