Bästa presentartiklarna med eget tryck

Det är så roligt att få en present på jobbet. Detta särskilt då det är något som man vill ha. Då du är ute efter presentartiklar med eget tryck så gäller det att du väljer rätt. Ett artigt tack och rätt ner i sopen är inget du riskerar då du låter oss hjälpa dig med företagspresenten!

Om du redan nu vet vilken pryl du vill trycka företagets budskap på så kan du genast kontakta oss här så skapar vi snabbt en gratis skiss. Om du inte är helt säker så ska du se närmre på följande 5 tips på riktigt lyckade företagsgåvor med tryck.

5 Presentartiklar med eget tryck som gillas skarpt

 1. USB minnen med tryck
  De är praktiska, enkla att använda och de kommer med precis över allt. Ta en titt på våra populäraste usb minnen med tryck. Det här är riktigt prisvärda företagspresenter, och det särskilt med tanke på hur länge de kan vara till nytta.
 2. Reklampennor
  Reklampennan är också en hit som aldrig går ur tiden. Vi har tagit det hela till en ny nivå och erbjuder reklampennor med usb minne! Det här är pennor som ger så mycket mer än anteckningar. Pennan kan ta med sig information från en dator till en annan på ett så smidigt sätt.

  reklampennor

 3. Powerbanks
  Med så många prylar som behöver laddas så är det inte ovanligt att man fastnar med tomt batteri då och då. Men när det finns en powerbank med i väskan, eller fickan, så är problemet snabbt löst. En powerbank som räddar stunden förknippar för evigt med trycket som finns på den! Här ser du våra fina powerbanks med tryck.
 4. Nyckelband
  Passersystem och porttelefoner till trots så har de flesta en rad olika nycklar. De behöver samlas på en plats och den platsen blir inte så sällan ett fräscht nyckelband. Nyckelbandet kommer med överallt och syns väl. Det är en företagspresent som alltid uppskattas. Se våra nyckelband här.
 5. USB armband
  Smycken av plast är inget nytt. Faktum är att vi redan för över 200 år sedan började ta fram smycken av syntetiskt framställda material. Idag förknippas armbanden av gummi med sport och gillas av både män och kvinnor. Du kan se på våra snygga usb armband här. De fungerar mycket bra som företagspresent då du vill ha något som är användbart och enkelt att ta med sig.

usb armband

Tänk på att välja presentartiklar med eget tryck som stämmer väl överens med tillfället. Pennor kan vara det bästa valet för en mässa då de som kommer och pratar med er kan behöva anteckna. Skicka då även med något i pennans minne! Nyckelband är smarta när ni ska bjuda de anställda på ett särskilt event eller friskvård. Försök att hitta kopplingen mellan företagspresenten och tillfället då den ges för att få ett större genomslag.