USB-minnen

Letar du efter USB-minnen? Vi har billiga usb minnen av högsta kvalitet som passar alla behov. Du kan köpa usb-minnen från 1GB till 256GB. Kontakta oss gällande era behov av usb-minnen! Vårt utbud av usb minne med tryck är det ingen som slår, vi har mini usb minnen, snabba usb minnen, roliga usb minnen med mera. Se nedan.

Vad kan du göra med USB minnen?

Det är mycket vanligt att använda USB minnen som present. I och med att USB-porten fortsatt är en välintegrerad del av våra datorer och andra apparater förblir denna pryl väldigt användbar. Vi behöver alla flytta på digitala filer då och då.

När behovet uppstår är det verkligen skönt att ha ett USB minne redo. Det är bara att plugga i datorn och kopiera över filerna som sedan snabbt kan flyttas. Det är så enkelt att det inte ens krävs någon större förståelse för teknik för att klara av!

Ett USB minne med tryck som syns

I och med att USB minnen är så användbara är de perfekta företagspresenter. Du vet ju att den som får minnesstickan kommer att använda den förr eller senare. Då detta sker kommer personen att bli påmind om dig och din verksamhet helt enkelt för att USB minnet har tryck.

Det är viktigt att välja USB minne med tryck som syns. Det handlar inte bara om att använda sig av en tryckteknik som ger kvalitet. Med rätt kombination av färger kommer er företagsinformation att vara tydlig.

Om du är osäker på hur er logga och företagsinfo kommer att se ut på USB minnen som ska fungera som företagspresenter bör du kontakta oss. Vi kan visa exempel och även hjälpa till med en gratis skiss.

Välj rätt storlek på minnesstickan

När du väljer storlek på USB minnen gäller det att beakta vad som ska vara på det. Ett USB minne 2gb kan fungera alldeles utmärkt. Men om du redan nu vet att de som ska få minnesstickorna antagligen behöver mycket mer kan det vara värt att investera i större. Då ökar du ju chansen för att USB minnet verkligen kommer till användning och fungerar som den effektiva presentreklam som du vill ha och ge bort!

Läs mer

Våra produkter

Se fler produkter
Våra kunder