Om oss

Kort om USB Kompaniet

USB Kompaniet är kända för sin ledande position inom presentreklam och främst på högkvalitets USB-minnen med tryck till vettiga priser. Vårt åtagande och mål är att alltid erbjuda personlig kundservice till vår ständigt växande kundstock.

Vårt fokus är på Er

Vi är specialiserade på USB produkter av högsta kvalité och erbjuder ett brett utbud av exklusiva USB produkter med tillhörande paketering. Våra produkter passar lika bra i vardagligt affärsbruk så som I reklamsammanhang eller presentartiklar.

Anpassade och skräddarsydda lösningar

Alla våra tillbehör och förpackningar kan skräddarsys efter era specifika behov och önskemål. Vårt team av professionella grafiska formgivare garanterar att er företagslogotyp och design kommer att få den uppmärksamheten den förtjänar. Under kategorin “Tjänster” hittar du mer bildmaterial och grafisk information. Vi kan även erbjuda att ert material, så som företagspresentationer och andra önskade filer ligger förhandslagrade på varje USB-minne.

Högteknologiska produkter från kända tillverkare

Vi slipper dyra mellanhänder och kan alltid garantera att våra USB produkter följer nya marknadstrender genom direktkontakt med fabrikerna. Vi kan på så sätt alltid förse våra kunder med de absolut senaste högteknologiska produkterna till skillnad från många av våra “lager” konkurrenter. Dessutom alltid till mycket konkurrenskraftiga priser.

Pålitlig Logistik

Vi drar nytta av vår långsiktiga relation med TNT och DHL dörr-till-dörr leverans. Därför kan vi alltid garantera snabba och smidiga leveranser. Vi erbjuder Express leverans så snart som till nästa dag utan tryck eller inom rekordsnabba 2-3 dagar med tryck på express, eller normal leverans tid inom 10-14 dagar. Vi levererar när du behöver det och dit du vill ha det, är vårt motto!

Våra produkter

Har vi inte den produkten du söker? Hittar du den inte på hemsidan? Låt oss veta så tar vi fram ett erbjudande som slår det mesta. Tveka inte att kontakta oss och berätta om det du är ute efter så hjälper vi dig mer än gärna!

Lägsta prisgaranti

Vi garanterar dig alltid lägsta pris på marknaden mot likadana produkter. Fråga oss så kan vi skicka dig en löpande prislista baserat på det bästa marknadspriset just vid tillfället.

Vår affärsfilosofi

Vår affärsfilosofi är enkel: att alltid erbjuda personlig och professionell service.
Att alltid leverera rätt varor, i rätt tid och till rätt pris.

Den har tjänat oss väl!

Kontakta oss. Vi är här för att möta dina behov.

Välkommen till USB-kompaniet

Vårt team

Mikael

VD för USB-kompaniet och har det ledande ansvaret för att driva Sverige kontoret.

usbkompaniet-claus
Claus Bjurstöm

Key Account Manager för USB-kompaniet

Tracy

USB-kompaniets designer och huvudansvarig för den dagliga verksamheten på vårt Londonkontor i England.

Ava

Huvudansvarig för våra fabriker och den dagliga verksamheten i Hongkong.

Kontakta oss
Våra kunder