Vad är minsta beställning?

Du kan beställa så få som 25st USB-minnen med tryck. De flesta andra leverantörer kräver att du köper minst 50st vid beställning. Minstabeställning för andra typer av produkter t.ex. musmattor med tryck och nyckelband med tryck börjar normalt sett på 100st. Anledningen till att vi inte trycker mindre upplagor är helt enkelt för att det blir för dyrt då det uppkommer en kostnad vid uppstart av varje tryckupplaga.

Var är leveranstiden?

Vi kan leverera usbminnen med tryck på express inom 2-3 dagar från beställning, vilket gör oss till Sveriges dedicerat snabbaste leverantör. För ordrar med normal leverans så brukar leveranstiden ligga på 6-14 dagar lite beroende på usb modell. Musmattor med tryck och nyckelband med tryck kan i vissa fall ha en leverans på upp till 14-20-dagar. Behöver du dina produkter inom en viss tid så kan vi säkert lösa det!

Fungerar USB-minnena på alla datorer?

Samtliga våra usb-minnen med tryck är baserade på USB-standarden (USB2.0 eller 3.0) och fungerar därmed med alla PC och Mac enheter med en USB-port och Windows 2000, Windows 7, Mac OS X och är även bakåtkompatibla med gamla system så som Windows ME, Windows 98, Windows NT eller Mac OS 8.6, OS 9.x etc.

Vad står förkortningen USB för?

USB (Universal Serial Bus) är ett standardiserat bussgränssnitt för anslutning av kringutrustning till en värddator, tex. ett minne för datalagring. Idag är USB2.o den vanligaste standarden men USB3.o blir allt mer populär främst bland konsumenter. Men prisskillanderna mellan USB2.0 och USB3.0 är dock fortfarande stor och nackdelen med USB3.0 är att kringutrustningen behöver ha stöd för samma standard för att kunna utnyttja fördelarna.

Vad ger ni för garanti på era USB-minnen?

Vi är ensamma i Sverige med att erbjuda livstidsgaranti på alla våra usb-minnen med tryck. Hur kan vi det? Vi håller marknadens högsta kvalitet på våra produkter och du ska alltid kunna känna dig säker på att du får en produkt som funkar 100% oavsett om det är en give-away eller om ni ska använda usb-minnena internt inom företaget.

Vad är minsta beställning nyckelband med tryck?

Nyckelband med tryck börjar beställningarna på 250st och uppåt.

Har ni skräddarsydda usb-minnen med tryck?

Givetvis! Vi kan ta fram ett skräddarsytt minne, helt enligt era önskemål. I stort sett allt är möjligt och det behöver inte vara så mycket dyrare än ett vanligt usb-minne! Kolla gärna vårt galleri eller kollage av usb-minnen för att se några skräddarsydda usbminnen som vi tagit fram för våra kunder tidigare, bla. Ahlgrens Bilar “bilen”.

Vilken typ av tryck erbjuder ni?

Det vanligaste metoden är sk. screen tryck. Man trycker färg för färg på ytan av usb-minnet. På vissa modeller så som vårt usb-kreditkort så kan vi trycka i foto/fullfärgstryck. På våra usb-minnen i stål och usb-minnen i trä kan i tillägg lasergaveras. På våra usbminnen av skinn/läder så kan vi även rembossa logotypen, dvs att logotypen fördjupas in på ytan av skinnet. Fråga oss vad du tror passar ert logotype och val av usb-minne bäst så tar vi gärna fram skisser på hur det skulle kunna se ut.

Hur mycket utrymme på USB-minnet behöver man?

Följande kan användas som en referens för hur mycket minne som krävs för att lagra olika typer av dokument.

512 MB (9600 sidor text, 320 foton och 32 MP3-filer)

1 GB (20000 sidor text, 640 foton och 64 MP3-filer)

2 GB (över 40000 sidor text, 1200 bilder och 128 MP3-filer)

Vilka storlekar finns att välja på i era USB-minnen?

Vi kan leverera de flesta storlekar på marknaden men de vanligaste är följande storlekar: 128MB, 512 MB, 1 GB, 2 GB, 4 GB, 8 GB, 16 GB, 32GB

Hur levereras mina usb-minnen med tryck?

Vi skickar alltid varorna försäkrade med bud från dörr-till-dörr. Oftast med vår partner DHL. Vi kan även skicka ordrar mer ert val av bud om så önskas.

Är express-leverans möjlig?

Vi är snabbast i Sverige! Ja, vi kan erbjuda express ordrar på ett utbud av våra produkter. Kontakta oss så hittar vi en snabb lösning för dig.

Minnen utan tryck: Nästa dag

Minnen med tryck: 2-3 dagar

Normal leverans: 6-14 dagar

Jag hittar inte svaret på min fråga här

Enklast är att ringa oss! Under kontorstid så har vi även Live-chat där du kan nå oss. Annars så når du oss även på mailen. Samtliga kontaktuppgifter hittar du längst upp på sidan eller under “Kontakta oss”.