Var kan man köpa nyckelband?

Nyckelband finns det gott om. Men nyckelband med tryck är unika och en riktigt fin investering i er marknadsföring. Nyckelbandet är fortsatt en populär sak eftersom de flesta fortfarande har ett antal nycklar att hålla ordning på. Med bandet så är det lätt att få tag i nycklarna på jobbet eller hemma. Om du letar efter ett bredare utbud så ta en till på vilka nyckelband som erbjuds hos vår systersida profilprodukter24.se

Nyckelband som företagspresenter

När ni ser på presentartiklar med eget tryck så kan nyckelband vara ett väldigt bra val. De är billiga men så praktiska. Det är få som tackar nej och sedan så kommer bandet att användas. Kanske inte av den som du ger det till men garanterat av någon annan.

Vi trycker loggan på nyckelbandet så att den ses mycket tydligt. Det här är viktigt för bandet kommer att synas i många olika sammanhang och det kan väcka nyfikenhet.

Tillfällen då du kan dela ut nyckelband:

  • Under företagseventet – Dela ut till anställda och till potentiella kunder.
  • Under mötet – Se till att alla som har samlats får ett nyckelband!
  • I receptionen – Besökare får nyckelbandet istället för godisbiten. Det är många som tycker att det här är mycket attraktivare.
  • I goodie bags – Goodie bags med information och mer blir ännu bättre med snygga band för nycklar.

För passerkort och nycklar

Idag så är det ju vanligt att man använder sig av passerkort på arbetsplatser. Men det kan också vara så att vissa dörrar fortsatt kräver vanliga nycklar. Anställda kan ha god användning av nyckelbanden som fungerar lika bra för passerkort som för nycklar.

Dessutom så kan besökare som får tillfälliga kort för att kunna röra sig i lokalerna se stor nytta med att också få ett band att hänga kortet i. Bandet får besökaren sedan behålla och då fungerar det som en fin påminnelse av den viktiga kontakten med er.

Nyckelband och USB minne

Vi är ju experter på billiga USB minnen och då är det inte så konstigt att vi kan kombinera de här två produkterna. Med ett nyckelband som inkluderar ett USB minne så blir det verkligen praktiskt. Det här är också en produkt som ökar chansen för att er presentreklam kommer att hänga med.

Nycklar och information på USB minne vill man ju inte tappa bort. Då hänger nyckelbandet med er logga med och det kommer att placeras synligt. Bättre än så kan det ju inte bli så USB minne som en del av ett band för nycklar kan vara ett riktigt smart tips då ni fundera på vilka presentartiklar med eget tryck som kommer att fungera allra bäst.

Smarta företagsgåvor som alla vill ha

Med lång erfarenhet av företagspresenter så vet vi vad som blir lyckat. Många gånger så handlar det helt enkelt om saker som du själv gärna använder. Så enkelt kan det vara. Men vi ska också påpeka att det är viktigt att få snyggt tryck. Företagspresenten måste se attraktiv ut för att den ska användas så som tänkt.