Letar du efter presentartiklar med eget tryck?

Med presentartiklar med eget tryck så sprider ni er företagsidentitet på ett så positivt sätt. I varje fall då ni väljer företagspresenter som folk verkligen vill ha. Vi har rätt produkter och ordnar snabbt med tryck av er logga, ett särskilt budskap, och annat som ni vill ha med. Om du letar efter smarta företagsgåvor med tryck så har du hittat rätt!

Du får gärna kontakta oss nu för att få en gratis skiss på en timme. Det är bara att skicka er logotyp så ger vi ett snabbt exempel på hur vald presentartikel med tryck kan se ut.

företagspresenter

Bättre synlighet med presentartiklar med eget tryck

Det fina med företagspresenter som anställda faktiskt vill ha är att de kommer att synas. En så enkel sak som ett USB minne med tryck får stor betydelse i det långa loppet. Även billiga USB minnen med snygg form och hög kvalitet kommer till användning. Det behövs inte många gigabyte för att minnesstickan ska komma i bruk.

Vi är specialister på USB minnen med tryck men vi kan mer. Faktum är att vi kan erbjuda marknadens bästa priser på allt inom området presentartiklar med eget tryck. Om ett USB minne till varje anställd inte känns som rätt present just nu så ska du ta en titt på olika företagsgåvor med tryck som vi kan hjälpa till med. Bli inspirerad och se till att personalen också får feeling!

En presentartikel med tryck som märks

När ni satsar på företagspresenter som ska sprida god känsla och gärna imponera så är det otroligt viktigt med hög kvalitet. Inte bara på själva presentartikeln. En logga som inte trycks på rätt sätt och som knappt syns för att färger smälter samman är inte en god idé. Vi har god kunskap om hur hjärnan uppfattar bildkonst och kan välja rätt utformning för er företagsgrafik.

Färger som syns

Det är väldigt spännande att betänka hur färger påverkar oss. Med rätt val av färg så kan presenten med tryck få en större effekt. Här kan du se en liten film om hur färger påverkar vårt humör och våra känslor:

Tanken är att presentartiklar med eget tryck ska kännas minst lika attraktiva som sakerna man köper i butik för eget bruk. Faktum är att det kan kännas ännu finare då er logga och budskap gör presenten unik. Den blir en present som man suktar efter. Bli inte förvånade om det kommer medarbetare och undrar om de inte kan få ett USB minne med tryck till.

När ska presenter med tryck ges bort?

Det finns flera fina tillfällen för en liten present som sitter helt rätt. På mässor så är det viktigt att ta med sig företagsgåvor som passar precis alla. Då kan saker som pennor och USB minnen bli perfekta. Men när det gäller julfesten och den där företagsgåvan som ska kännas lite mer unik så kan det vara trevligt med något som verkligen passar ert företag och er personal.

Fråga oss gärna om råd i chatten för exempel på smarta presentartiklar med tryck och vad som kan passa vilket tillfälle!

Några exempel på stunder då det är väldigt bra att kunna ge en present från företaget är:

  • Möten
  • Mässan
  • Besök från och på andra företag
  • Fester
  • Internutbildningar
  • Till sommaren

Vilken presentartikel är du ute efter?

Fråga oss om den presentartikel som du vill trycka företagsloggan och kontaktinformation på. Vi har garanterat presenten, och vi kan snabbt se till att du får så många exemplar som behövs för att glädja personalen och sprida ert budskap.