Passar billiga USB minnen 2gb som företagsgåvor?

Billiga USB minnen 2gb är som klippta och skurna för att ges bort till kunder och anställda. Det är sant att det här är rätt så små minnen men det betyder inte att de inte rymmer mycket. När det handlar om presentartiklar med eget tryck så är det få saker som slår USB minnet.

Vi säger ja, USB minnen 2gb passar mycket bra som företagspresenter. Kontakta oss idag för att få veta mer om de modeller som vi kan trycka er logga på!

Billiga USB minnen med tryck

Billiga USB minnen 2gb med tryck som håller hög kvalitet. Det är inte ett omöjligt räknestycke. I och med att vi inte har några mellanhänder och tillverkar minnena i egen fabrik så blir det billigare. Trycket sköter vi med hjälp av proffsiga grafiska designers som ser till att det blir rätt.

Spara pengar med billiga usb-minnen!

Hur mycket kan man lagra på minnesstickan?

Med tanke på att det finns USB minnen med mycket större minneskapacitet så kan man tycka att USB minnen 2gb blir alldeles för lite. Men faktum är att det här ändå är en hel del. Ponera att du på detta minne kan lagra nära 1000 bilder, eller flera hundra mp3 filer, eller minst 3 långfilmer.

Det här är helt klart ett USB minne som användaren får god nytta av. Det kan användas på jobbet för att flytta på filer. Eller så sprids det vidare till familjemedlemmar som vill använda minnet till hobbyprojekt.

En företagsgåva som välkomnas

Vi kan med säkerhet säga att USB minnet tillhör de företagspresenter som välkomnas. Det spelar mindre roll om du ger bort det till nya kontakter på mässan eller till anställda. Den som får USB stickan vet hur den ska användas. Förr eller senare så kommer den i bruk.

Med fint tryck som är tydligt så påminns användaren hela tiden om vem som gav USB minnet. Det är reklam som bidrar till att ert varumärke stärks.

Här kan du köpa billiga USB minnen 2gb

Hos oss kan du köpa billiga USB minnen 2gb och det bör du kanske också göra. Men skynda långsamt. I och med att du kan beställa direkt online så kan du gott ta dig lite tid till att undersöka olika design.

I vårt galleri kan du se på olika varianter av minnesstickor. När ni ändå ska satsa på en riktigt bra företagspresent så är det inte dumt att valet blir unikt. Det går också bra att kontakta oss för frågor. Vi brinner för riktigt fina presentartiklar och kan allt om USB minnen.

Ingen fråga är för liten eller för stor. Hör gärna av dig så hjälper vi dig att hitta det perfekta USB minnet för nästa mässa, företagsevent, möte eller för tillfällen då det kan vara klokt att ha en alldeles unik företagsgåva i fickan.