Håller billiga USB minnen hög kvalitet?

Billiga USB minnen kan vara billiga utan att erbjuda sämre kvalitet. Det här beror en hel del på de minnesstickor som ni väljer. Idag så är det inte svårt att tillverka USB minnen till vettigt pris. Att minnet är billigt är alltså inte synonymt med att det är skräp.

Om ni ska beställa billiga USB minnen som presentartiklar med eget tryck så finns det en hel del att tänka på. Det handlar inte bara om själva minnesstickans kvalitet. För att den ska användas så måste den se inbjudande ut. Dessutom så kan det vara klokt att tänka igenom hur minnet ges bort som företagspresent.

Billiga USB minnen med hög kvalitet?

Billigt och bra kan gå ihop. För det första så är det viktigt att förstå att minnestickor med 2, 4, 8 eller 16 gb inte behöver vara dyra. De massproduceras och kan absolut köpas till fördelaktiga priser i gott skick. Det som kan bli mer eller mindre billigt är själva trycket och den grafiska processen.

Tid är pengar

Ett av våra trumfkort är tiden vi sparar genom att jobba aktivt online. När du vänder dig till oss för att se på billiga USB minnen som presentreklam så får du snabbt information om vad vi kan erbjuda. Du kan till och med kontakta oss och på kort tid få ett förslag på hur ett USB minne kan se ut med er logga.

Tid är pengar så spar på den!

Vi jobbar snabbt och effektivt och ser därmed till att pressa ner priserna. Samtidigt så har vi erfarenheten som krävs för att få fram unika presentartiklar som ni kan känna er stolta över.

Kontakta oss här för att få veta mer!

Använd USB minnet som present

När USB minnen ska ges bort som företagspresenter så är det viktigt att de presenteras på rätt sätt. Effekten kan gå förlorad om presenten inte ges bort med stil. Tänk på följande:

  • När du ger bort minnet så kan du passa på att skapa en personlig relation med mottagaren
  • Det går att spara information som ges bort på minnet
  • När minnet kommer i en fin ask så känns det lyxigare
  • Er logga bör tryckas på ett professionellt sätt så att den syns ordentligt

Det går att ge bort billiga USB minnen till anställda och till kunder. Även om ni inser att det är så billigt att ni kan ge bort minnesstickor lite som reklampennor så kan det vara klokt att inte göra det. Behandla varje USB minne som en unik klenod som bara vissa får. Det ger en mycket bättre effekt och gör att mottagaren uppskattar era företagspresenter mycket mer.

Behåll alltså godiset i receptionen och satsa på billiga USB minnen som företagspresenter som ni ger bort i särskilda situationer då det krävs lite mer. Ingen behöver få veta att en så fin företagspresent inte har kostat mer!