Reklampennor som syns och fungerar

Reklampennor kan verka som en självklarhet. På sätt och vis så är det förstås så. När ni finns på en mässa eller håller i ett event så förväntar sig folk att det ska finnas gratis pennor. Hur digitala vi än blir så tycks vi fortsatt vilja anteckna saker och ting för hand.

Fast nu är det förstås så att reklampennor snabbt försvinner. Då de inte anses vara så värdefulla så åker de lätt i soptunnan eller så hamnar de bakom någon byrå någonstans. Det första steget för att lyckas med pennor med tryck som syns är att satsa på kvalitet.

Pennan finns alltid med på bordet!

Bra reklampennor behålls

Tänk på att en penna som är lätt att använda och som inte strular gärna sparas. Det kan vara klokt att se lite närmre på funktion innan du beställer reklampennorna. Saker som färg och form får mindre betydelse. Pennan kan vara hur snygg som helst. Om den inte fungerar som den ska så kommer den inte att få ligga framme på skrivbordet.

Det märks snabbt när en reklampenna håller måttet. Plötsligt börjar folk fråga om de kan få en till. Då ska ni svara ja och se fördelen med att pennorna sprids på ett naturligt sätt och att de faktiskt kommer att användas. Vid varje användningstillfälle så syns ju ert varumärke och det är bra.

Den allra bästa reklampennan är USB pennan

Om ni vill ha reklampennor som verkligen inte kommer att slängas så ska ni satsa på reklampennorna med USB minne. Ta en titt här. Det här är verkligen en penna som man håller hårdare i.

Det är ju inte bara så att pennans funktion som minnessticka får betydelse. Bland presentartiklar med eget tryck så är USB minnen otroligt populära. Kombinera dessa med den klassiska reklampennan och du får en fantastisk företagspresent!

En reklampenna med USB minne kan ges bort:

  • I receptionen
  • På mässan och under event
  • På mötet
  • Under kundbesök
  • Vid sporadiska möten med potentiella kunder
  • Till personal som också vill få fina företagspresenter

Kom ihåg att tala om vad det är!

I och med att reklampennor med USB minne är så smart designade så kan man lätt missa vad de gömmer på. Det här är viktigt att påpeka. När du ger bort reklampennan med minnet så måste du tala om detta. Om du inte gör det så finns det risk för att den som får företagspresenten helt missar hur bra den är.

Det går att spara media i reklampennan!

Välj en eller flera färger och få er logga tryckt på pennan snabbt och lätt. Vi ser till att ni får så många reklampennor som ni har behov av. Men var redo på att ni snart kan behöva påfyllning. Det här är en form av presentreklam som blir väldigt populär så det är inte dumt att ha många pennor på lager…