Välj rätt presentartiklar med eget tryck

Presentartiklar med eget tryck är så smarta och särskilt roliga att välja ut. I och med att vi har allt som ni kan tänkas vara intresserade av så blir det enkelt att hitta rätt. Oavsett om ni vill få usb minnen med tryck, reklampennor som är snygga, usb armband eller något annat med tryck så lägger vi alltid stor vikt vid kvalitet.

Om du har en tanke om en viss presentartikel med eget tryck så kan du genast skicka er logga till oss här. Vi kan på under en timmes tid göra en skiss på önskad present så att du kan se hur det blir. Vi kan också ge dig tips och råd om vilka presentartiklar som passar riktigt bra och när…

företagspresenter

En företagspresent som håller

Det kan vara klokt att tänka framåt. Det är klart att företagspresenter inte håller för evigt. Men med tanke på att ni antagligen vill att gåvorna ska märkas under en bra tid framöver så finns det presentartiklar som är lite smartare än andra.

Några exempel på presentartiklar med eget tryck som används lite längre är:

  • USB minne med tryck – När man sparar information på en minnessticka så åker den inte i sopen i första taget!
  • Nyckelband – Ett snyggt nyckelband hamnar direkt på nyckelknippan och där förblir det länge. Se till att de anställda får mer än ett exemplar var för de har garanterat familjemedlemmar som också behöver hålla ordning på sina nycklar.
  • Powerbanks – De är så smarta och finns till och med i så liten storlek att det går att hänga på nyckelknippan. Ta en titt på de powerbanks som vi erbjuder här.

nyckelband

Stora och små presentartiklar med eget tryck

Ska det vara en liten eller en stor företagsgåva? En bra fråga, men svaret är rätt så enkelt. Tänk inte så mycket på sakens storlek eller hur dyr den är. Tänk mer på användning och hur du själv hade upplevt presenten.

Av erfarenhet så kan vi säga att både stora och små presentartiklar med eget tryck lyckas då de är väl genomtänkta. När det är saker som man faktiskt kan använda så är presenten alltid en fördel och den gör ett gott intryck.

Vi ger alltså rekommendationen att du i första hand försöker välja det som du själv hade gillat. Det är sällan lyckat att försöka tänka vad andra kommer att tycka om. Om det ska vara en hemlighet på företaget så kan du be utomstående om råd. Fråga inte vad de tycker utan vad de gillar, det ger dig bäst svar på om en viss presentartikel är ett bra val eller inte.

Fördelarna med presenter med tryck

En present som man använder flitigt är något som kommer att ligga framme. USB minnen är ett perfekt exempel på detta. Dessa sitter antingen i datorn eller så hänger de på nyckelknippan på väg till ny destination.

Med era presentartiklar med eget tryck så blir det så lätt att komma ihåg att ni finns och kanske också var ni finns. Hur mycket presenten avslöjar är upp till er. Vi ser till att trycket på presenten är professionellt och att det ser bra ut vad gäller form och färg.