USB minne med tryck som företagspresent

Det är så roligt med företagspresenter. Både för den som ger och för den som får ta emot. Numera så kan du verkligen överraska anställda och kunder med företagsgåvor som är lite mer än en bra penna eller en pralin med tryck på. Ett USB minne med tryck är verkligen en bra present eftersom det här är en pryl som de flesta inser nyttan med.

Vi har hjälpt många olika företag med USB minnen med tryck och har många olika modeller. Här kan du se exempel på USB minne med tryck från oss. Du får gärna kontakta oss för mer information och då du vill prata lite mer om möjliga presentartiklar med eget tryck.

USB minne med tryck som märks

Kom ihåg att det är viktigt att synas ordentligt med presentartiklar med eget tryck. Om färgen på ett USB minne med tryck är för intensiv för att själva trycket ska märkas så är det inte bra. Det gäller att få en kontrast som gör att den som får minner lägger märke till varumärket som står bakom presenten.

Det som är så bra med USB minnen är att de kommer att användas. Det är få som aldrig någonsin får nytta av en bra plats för digitala filer av olika slag. Minnesstickan kommer med största sannolikhet att ligga framme på skrivbordet eller hänga med i nyckelknippan.

Dessutom så kan det bli så att USB minnet får ge sig ut på resa. Om den som får det tycker att en vän eller familjemedlem har bättre nytta av presenten så ges minnet vidare. Det är inte som en reklampenna som kanske landar i en låda för att aldrig se dagens ljus igen.

En interaktiv present

Ett USB minne med tryck kan också användas som en smart interaktiv present. Under ett möte med nya kunder så går det att använda minnet som en del av presentationen. Det går att lägga på en särskild fil som den potentiella kunden lockas att öppna. Det här kan göras på lite olika sätt.

Då USB minnet får en extra funktion och leder till mer kommunikation så kan det bli ett skarpt säljverktyg. Det bidrar till en riktigt god kontakt som sedan kan leda till en långvarig och god affärsrelation. Med lite kreativitet så kan ni tänka på flera smarta sätt att använda minnet som en interaktiv företagspresent.

Presentationen får betydelse

Det är sant att ett USB minne med tryck är en rätt så liten present. Det kostar inte mycket och det tar inte särskilt stor plats. Därför är det viktigt att presentationen av presenten görs på rätt sätt. För faktum är att det här kan kännas som en stor sak då man får den. Men då gäller det förstås att presenten räcks över på ett lite stiligare sätt.

Roliga idéer på hur USB minnet kan presenteras:

  • Tillsammans med en liten tävling om hur många musik-filer som får plats på USB minne 4gb
  • Med uppmaningen om att svaret på frågan finns på minnet
  • Tillsammans med ett fint nyckelband
  • Som godis fast ur en exklusiv skål som hålls fram då tillfället erbjuds