Så väljer du rätt företagsgåvor

Det är roligt att ge bort företagsgåvor. Det oavsett om de är stora och dyra eller består av en liten pryl som överraskar. Anställda blir på gott humör av att få företagspresenter och kunder uppskattar givetvis gesten. Dessutom så kan nya kontakter knytas med hjälp av smarta produkter som delas ut då ni får tillfälle att träffa potentiella kunder och samarbetspartners.

Vi kan hjälpa till med skräddarsydda företagsgåvor som gör stor skillnad och som kan leda till så många fördelar. Du kan alltid kontakta oss för tips om vad du bör välja. Det finns en del saker som kan vara bra att tänka på då det blir dags att köpa in presenter till företaget.

Företagsgåvor som kommer att användas

En sak som är väldigt viktig är att företagspresenten ska komma till användning. Om den uppskattas för att den är så smart och användbar så kommer den att komma fram titt som tätt. Det betyder att ert varumärke också kommer fram titt som tätt på olika ställen.

Här kan det vara klokt att tänka lite på var saken kommer att användas. Om det till exempel rör saker som nyckelband så är det förstås så att de får god spridning. Den här typen av företagspresenter kan man ge till anställda, deras familjer och givetvis också till kunder.

Med tanke på pris

Det finns lösningar som är billigare än andra. Vi tycker inte att man måste köpa dyra företagsgåvor för att det ska bli bra. Faktum är att billiga USB minnen som fungerar utmärkt kan vara den bästa formen av presentartiklar med eget tryck. Är funktionen god så uppskattas presenten.

Lätt att plocka med information med USB-minnet!

Tänk bara på hur reklampennor fortsatt är så eftertraktade. När man behöver en penna och får fatt i en så förknippas trycket på pennan med tacksamhet och glädje. Detta särskilt om det är en bra penna!

Företagspresenter för event

När det blir dags för mässor och event så är det smart att förbereda med attraktiva företagsgåvor. Tänk på att det kan vara klokt att ha lite olika saker redo för eventet. Att kunna ge bort USB minnen, nyckelband, godis och mer är en fördel. Då går det att välja present utifrån den person som du pratar med.

Dessutom så kan det ju vara smart att ha korgar med gratisprylar som folk kan plocka från. Det kan leda till att fler kommer till er utställning då de får veta att ni ger bort finfina företagspresenter. Att skapa lite hype är heller inte dumt. Med en ovanligare present så märks det. Fråga oss om detta så ger vi bästa tipsen!

Företagsgåvorna till anställda

När det gäller anställda så behöver det inte bli svårare än till mässan. Men det är klart att du kan vara mer personlig med personer som du jobbar med. Dessutom så förväntas det lite mer till julavslutning. Numera så är det också många företag som väljer att ge en sommarpresent till personal. Det kan vara något mindre som USB armband eller annat praktiskt som gör sommaren lite smidigare.