Hur stora billiga USB minnen finns det?

Vi får ofta frågan från kunder som ser på våra billiga USB minnen som present till anställda och kunder. Idag så är ett USB minne 64gb mycket populärt bland privatpersoner som ska använda minnet till precis allting. Men om vi ser på användningen på företaget och för jobbärenden så behövs det inte så mycket plats för att ett USB minne ska bli användbart.

billiga usb minnen

När det handlar om billiga USB minnen som ska fungera som presentartiklar med eget tryck så räcker det gott med 4gb, 8gb eller 16gb. Det här är de storlekar som vi säljer mest av vilket ger oss en indikation om att de fungerar mycket bra som företagspresenter.

Olika storlekar på billiga USB minnen

Ett USB minne 64gb är givetvis en tillgång för den som kommer att spara en oändlig massa information på minnesstickan. Men det är viktigt att förstå att det då inte längre blir tal om billiga USB minnen. Med så mycket minne så kommer det att kosta bra mycket mer. Då blir det inte längre lika smart att använda USB minnet som en present.

Välj rätt storlek på minnestickan

När vi fokuserar på billiga USB minnestickor så kan vi alltså konstatera att det framförallt rör sig om 4 storlekar:

  • 2gb
  • 4 gb
  • 8 gb
  • 16 gb

Minsta storleken kan vara helt okej då minnet ska ges bort på en mässa och kanske inkludera en liten bild eller mindre filmsnutt. Men säkrare blir det med minst 4gb. När USB minnet erbjuder minst 4gb så är chansen större att det faktiskt kommer att användas länge.

Ju mer minnet används, desto mer reklam får ni tack vare trycket som finns på det!

En riktigt smart present

Det som är så smart med USB minnet som företagspresent är att det är något som de allra flesta har behov av och kan använda. Om ni dessutom väljer en minnessticka med snygg form som känns unik så kan det hela bli något av en gimmick.

Ert tryck förstärker känslan av företaget. Kanske vill ni lägga till en liten slogan som har med minnet (alltså sådant man kommer ihåg) och er att göra. Här kan det vara klokt att tänka till en sväng. Om ni vill att vi ska ge förslag så gör vi gärna det. Vi har lång erfarenhet av att trycka på USB minnen och har sett många spännande idéer som skapar helt unika företagspresenter.

Det är ju inte bara anställda som kan dra nytta av ett USB minne. När ni rör er på mässor och håller möten med potentiella kunder så är billiga USB minnen minst lika smarta som reklampennor. Presenten kommer att behållas och den kommer att ligga framme vid dator eller kanske hänga på nyckelknippan.

Kontakta oss gärna idag för mer information om USB minnen med tryck.