Hur kan en minnessticka användas?

En minnessticka kan användas på flera sätt. Det främsta är att flytta på filer från en dator till en annan. Men när du väl börjar vänja dig vid att använda ett USB minne så inser du att det kommer till användning för mer.

Vi hjälper till med USB minne med tryck. Det här är en present som uppskattas stort just för att minnesstickan är så användbar. Det fina med billiga USB minnen är att de håller god kvalitet och rymmer gott om information.

Kontakta oss gärna idag för att få veta mer om företagsgåvor som anställda och kunder faktiskt vill ha!

En present för alla och alla får en present!

Flytta filer från en apparat till en annan

I och med att USB-porten i stort sett är standard på moderna apparater och prylar så kan du använda din minnessticka på ett så smidigt sätt. Det går att flytta filer från dator till andra maskiner som surfplatta och smartphone. Ibland kan det behövas en sladd men svårare än så blir det inte.

Istället för att ladda upp filer i ett moln eller försöka skicka dem i delar med email så stoppar du snabbt informationen på ditt USB minne. Sedan så är det bara att plocka med detta. Du kanske inte ska längre än till nästa rum. Det spelar ingen roll. Filerna finns där när du behöver dem!

Finaste företagspresenterna

Bland de presentartiklar med tryck som vi erbjuder så ser vi att USB minnet är otroligt populärt. Det här är ett viktigt användningsområde. Eftersom så många har behov, på jobbet och privat, av att flytta filer av olika slag så vill de gärna ha ett USB minne.

Som visitkort

Ett USB minne med tryck är en form av visitkort. Den som får minnet kan lätt plocka fram telefonnummer och annan information då det behövs. I och med att stickan antagligen finns i närheten av dator så är det här en typ av visitkort som fungerar på ett väldigt effektivt sätt.

Viktigt att tänka på

Kom ihåg att en minnessticka inte är till för att spara viktiga filer för framtiden. Det finns bättre lösningar då information måste sparas på ett säkert sätt. Minnesstickans främsta uppgift är att göra det enkelt att flytta på dokument, bilder, musik-filer och mer på kort tid.

Ta hand om din minnessticka

Minnesstickor ska hanteras på rätt sätt för att inte slitas ut i förtid. Här är några tips på vad du kan göra för att se till att din minnessticka håller längre:

  • Utsätt inte ditt USB minne för extrem hetta, kyla eller magnetiska fält
  • Tappa inte minnesstickan i vatten!
  • Sätt i och ta ur stickan på ett varsamt sätt för att inte slita på portar
  • Märk USB minnet så att du vet vad som finns på det
  • Låt inte USB minnet vara den enda platsen där den viktiga informationen finns. Vad gör du om det kommer bort? Ha alltid en backup någon annanstans!
Tappa inte USB-minnet i snön!