Företagspresenter som syns lite bättre

Företagspresenter som är till för kunder och potentiella kunder är ju en form av reklam. Det är verkligen viktigt att den här typen av presenter syns. Om de inte märks så är reklamen rätt så misslyckad. Men vad ska du göra för att få företagsgåvor som märks och syns? Här är några viktiga saker att tänka på…

Välj företagspresenter som är populära

Till att början med så är det alltid klokt att välja företagspresenter som är populära. Det finns en rad saker som alltid fungerar. Ett exempel är reklampennor som fortsatt håller hög position på listan med de populäraste presentartiklarna med eget tryck.

Det som gör en företagspresent särskilt populär är hur pass användbar den är. Eller hur god den är. Om ni satsar på reklamgodis med tryck som smakar lite som själva trycket så blir det inte så lyckat. Oavsett reklamprodukt som ska ges bort som present så gäller det att produkten håller hög kvalitet.

Godis till kunder och anställda är inte dumt!

Det finns en rad spännande företagsgåvor som fungerar mycket bra. Några säkra val är:

  • USB minnen
  • Powerbanks
  • Nyckelband
  • Kläder och smycken med tryck

Få professionellt tryck

Oavsett vad ni väljer som företagsreklam så är det viktigt att trycket blir bra. Trycket börjar med den grafiska design som tas fram och slutar med ett bra tryckeri som jobbar på ett professionellt sätt. Det är viktigt att er företagsidentitet används på rätt sätt. Om symboler inte syns ordentligt så kan presentartiklarna bli rent slöseri, både med tid och med pengar.

Du kan kontakta oss idag för att snabbt få ett förslag på hur tilltänkt present kommer att se ut med er logga.

Var inte snål med företagsgåvorna!

Det är viktigt att företagsgåvor delas ut ordentligt. När det handlar om reklampennor, godis och mindre saker så är det viktigt att inte ge en känsla av att det inte finns tillräckligt. Fyll hela tiden på skålar och dela ut pennor vid varje möjligt tillfälle.

Tänk på att en besökare som ser en rätt så tom skål med godis eller pennor kanske inte vågar plocka. Det ser inte så bra ut att ta den sista presenten. Om det är välfyllt så är chansen att era presenter sprids och når fler större.

Placera företagspresenterna synligt

När företagspresenter ska användas som marknadsföring så måste de synas. Det är viktigt att den där skålen med godis står där folk faktiskt ser den. Sedan så finns det ju en poäng med saker som på ett naturligt sätt används där de syns. Nyckelband kommer med lite överallt och är därför ett gott exempel på presentartiklar med eget tryck som får god spridning och ses av många.

Även om ni inte kommer att kontaktas av folk som ser era presenter så snart som de får dem så är det här en insats som sprider ert goda namn. Varumärket syns av fler och ni förknippas med generositet vilket verkligen kan vara en bra sak i det långa loppet.