Då passar billiga USB minnen som företagspresenter

Man kan alltid ge bort ett USB minne som företagspresent. Det här är en present som de allra flesta uppskattar. I och med att billiga USB minnen är så pass kostnadseffektiva så kan ni lika gärna ha dessa i en skål som till exempel reklampennor eller reklamgodis. En skål med USB minnen i receptionen kan vara en kul sak som folk börjar prata om.

Vi är experter på USB minnen som presentartiklar med eget tryck. Vi hjälper er att få fram minnestickor som gör reklam för ert företag på ett så smart sätt. Det blir den perfekta företagspresenten. Kontakta oss nu för att få veta mer!

Det finns tillfällens om är särskilt lämpliga för USB minnet med tryck som present. Här är några exempel:

Vid möten med personal och gäster

Ett möte är ett ypperligt tillfälle för att göra reklam. De som kommer kan vara anställda såväl som potentiella kunder. När mötet är över så är det väldigt smart om något följer med. Det är vanligt med reklampennor och de är verkligen inte dumma. En penna använder man ju flitigt om den är bra. Men billiga USB minnen kan kännas lite lyxigare. Det är ju ingen som ser hur billiga de var!

När mötet pågår så delas minnesstickor ut. De kan då användas under mötets gång. Ni kan till och med se till att något specifikt sparas ner på de minnen som delas ut. Då kommer de garanterat att plockas fram vid senare tillfälle.

När ni ställer ut på mässa

Till mässan så är det också bra att ha företagspresenter som märks. Folk dras till er monter för att ni ger bort något så fint som minnestickor. Det är roligare än pennor och godis. När minnet ges bort så är det också ett tillfälle att prata lite mer. Då kan ni tala om att det finns en intressant film på minnet som är värd att se. Så sprider ni mer reklam.

Under event och utbildningar

Ett event är också ett bra tillfälle för minnesstickor som presenter. När det genomförs en internutbildning så är det ju inte så ovanligt att man vill skicka med information till deltagare. Förbered de som ska hålla eventet på detta. Material kan sparas ner på USB minnen och skickas ut på detta vis. Det kan vara ett sätt att förbereda för nästa del av kursen.

För särskilda teamwork-dagar

När det hålla särskilda teamwork dagar så kommer USB minnet också väl till pass. Även här bör ni finna ett aktivt sätt att använda minnet på. Det kan till exempel vara smart att spara ner material från eventet på minnet. Bilder och film från dagarna då ni gjorde något meningsfullt kommer att delas och då syns er logga tydligt på många olika platser.