7 fördelar med USB armband

Det finns goda skäl till att välja USB armband istället för vanliga minnesstickor. Det här är ett särskilt bra val för presentartiklar med eget tryck. Vi erbjuder riktigt fina USB armband med tryck. Du kan ta en titt här.

7 viktiga fördelar med USB armband är:

  1. USB armband är lätta att använda

Ett armband som har en smart och smidig design är lätt att använda. De modeller som vi erbjuder är inte kluriga. Även den som har noll datorvana förstår hur detta USB armband ska användas för att spara och överföra filer mellan olika apparater.

  • Armbandet hänger alltid med

Ett armband får man lätt med sig. Det måste inte hängas på nyckelknippan och det kommer inte att ligga i fickan eller väskan. När USB minnet sitter direkt på handleden så tappas det inte bort. Det kommer med precis överallt!

  • USB armband tilltalar yngre personer

Många företag glömmer bort hur viktigt det är att kunna vända sig till en yngre generation. Att sprida namn och varumärke bland yngre är att stärka positionerna för framtiden. Det är ju mycket vanligt att de som får företagspresenter ger dessa vidare till familjemedlemmar. Ett USB armband som är fräscht blir uppskattat av yngre målgrupper.

  • Sportiga presentartiklar är populära

Men det är inte bara yngre som tycker att armbanden av gummi i olika färger är fina. De är mycket sportiga och det är något som gör att man gärna har armbandet på sig. På så vis så ökar chansen för att detta USB minne faktiskt kommer att användas mer.

Sportiga armband är populära
  • Attraktiv marknadsföring

Ett snyggt armband är attraktiv marknadsföring. Det ser lite annorlunda ut och får folk att se närmre på presentreklamen. Då ni ger bort armband till nya kontakter så kan de inte låta bli att prova. Sedan får USB armbandet sitta kvar där det sitter. Då blir personen som fick det en levande reklampelare.

  • Större plats för tryck

Det här är verkligen en stor fördel med USB armband. Till skillnad från ett vanligt USB minne med tryck så får du ju mycket mer yta här. I praktiken så går det ju att trycka information hela vägen runt på armbandet. Men det är inget man måste göra. Det är viktigt att komma ihåg att det måste se bra ut och att det inte nödvändigtvis blir bättre bara för att man ger mer information på armbandet.

  • Bättre synlighet under event

USB armband syns och märks. De är mycket bra val till mässor och event där många rör sig. Många gånger bättre än vanliga USB minnen med tryck som snabbt hamnar i fickan eller på nyckelringen. När andra ser de fina armbanden så frågar de var dessa kommer från och så får ni fler besök av nyfikna personer under eventet.

Kontakta oss gärna för att få veta mer om våra USB armband och andra smarta reklamprodukter med tryck.