6 företagsgåvor som det pratas om

Företagsgåvor som märks är reklam som känns. Vad ska ni ge bort till kunderna som kommer på besök? Det finns företagspresenter som gillas lite extra. De behöver alls inte kosta mycket men ni tjänar en hel del på att ha hittat rätt.

Här är företagsgåvorna som det pratas om. De blir en nyhet inte bara bland kunder och anställda som får presenterna. Ryktet sprids och kanske kommer det fler på besök bara för att…

Företagsgåvor som blir till samtalsämnen

  1. USB minnen med spännande innehåll

Satsa inte bara på själva USB minnet! USB minnen är smarta företagspresenter men de kan vara så mycket mer än en smart pryl att ge bort till anställda och kunder. Om ni till exempel gör en kul film med information om ert företag så kan den skickas med på minnet. Det kan vara en animation eller vanlig film. Om filmen är så pass kul och intressant att folk vill dela den så har er företagspresent plötsligt nått helt nya dimensioner!

  • Powerbanks för mer kraft

Ge bort möjligheten till batterikraft när den plötsligt uteblir. Med en powerbank så går det att rädda många situationer. När personen som fått den här företagspresenten inser vem som räddade dagen så blir ni minst sagt välsignade. Med andra ord, nödladdare är fantastiska företagspresenter.

  • Upplevelser tillsammans

Presenter måste inte vara saker. Ni kan ju även bjuda personal och särskilda kunder på en upplevelse. Tillsammans så gör ni något annorlunda. Hinderbanor för teamwork är fortfarande mycket populära. Se bara till att ha lite mer traditionella företagsgåvor med på eventet. Som till exempel fina t-shirts med tryck på för ökad samhörighet.

  • Sportiga USB armband

De ser så coola ut. Ibland så kan själva armbandet vara det som får folk att vilja ha dem. Men det är klart att ett USB minne som en del av armbandet också blir till något som man pratar om. Att ha minnet med sig i ett smycke som är tufft och passar lika bra för henne som för honom är unikt och attraktivt.

Ett USB-armband hänger med överallt!
  • Godis pratas det en hel del om

Det kan tyckas så enkelt. En skål med godis i receptionen är väl inget som folk pratar om? Jo, det kan det vara! Om det är riktigt gott godis så kan det till och med dyka upp besökare som först verkar lite vilsna. Snart så visar det sig att de bara hade kommit för att få en godis till. Då blir det läge att prata om mer än godis…

På mässor och event så är det välkänt att gott godis drar till sig besökare. Vi är inte mer komplicerade än så. Missa alltså inte chansen att ge bort presentgodiset som alla kommer att prata om.

  • Skärmrengörare

De är så billiga men så populära. Det blir aldrig fel med skärmrengörare som presentartikel med eget tryck. Och bättre blir det då den som har fått den här typen av företagsgåvor av er bestämmer sig för att hjälpa andra. Skärmen blir ren och ert varumärke förs vidare på ett så smart sätt.