5 bra förslag på företagspresenter

Det är viktigt med företagsgåvor. Inte bara för de som är anställda och som uppskattar att få mer än lön för sina insatser. Företagspresenter kan användas både för anställda och för kunder. Faktum är att samma presentartiklar med eget tryck kan vara lika intressanta för de som jobbar inom verksamheten som de som kommer på besök.

Men vad ska ni satsa på i år? Här är 5 smarta förslag på företagspresenter som blir väldigt uppskattade:

  1. USB minnen med tryck

De är så användbara och det är inte konstigt att så många företag väljer just USB minnen som företagspresent. USB minnet kan ges bort i olika sammanhang och det går till och med att skicka med filer som en extra present då det passar bra.

Här kan du se de USB minnen som vi kan trycka på.

  • Powerbanks

En powerbank är också en smart sak. Den är ett extra batteri som kan plockas fram då du är på väg och behöver ladda en apparat. Med powerbanks så kan ert företagsnamn få riktigt god spridning. Det här är en sak som alla vill och behöver använda. Det betyder att företagsgåvan snabbt skickas vidare i familjen och därmed når nya platser.

  • Musmattor

De är inte passé! Vi använder oss fortsatt av den traditionella datormusen även om den numera sällan har en sladd. Då behövs det också en musmatta så att det hela fungerar på ett smidigt sätt. Musmattan är också en trevlig present. Men den passar i första hand som gåva till kunder och kanske inte lika mycket till anställda som förhoppningsvis redan har musmattor på sina skrivbord om det behövs.

  • Godis

Godis är också en typ av presentartiklar med eget tryck som fortsatt är populärt. Det kan användas flexibelt och kan ges bort flitigt till alla som är sugna. Med fina skålar i reception och i mötesrum så skapas god stämning. Det här är en typ av presentartikel som bör finnas på plats!

Alla älskar reklamgodis!
  • Reklampennor

Pennorna är också högst aktuella. De används överallt. Här är det återigen fråga om företagspresenter som inte kan ses som bästa valet till jul och sommaruppehållet. Men när det är fråga om mässor, event och möten så är det verkligen trevligt att förse alla deltagare med bra pennor.

Om pennorna håller hög kvalitet så kommer de att användas länge och då kommer er logga att ständigt påminna om er verksamhet och era produkter och tjänster. Det är något som man kan säga överlag om företagspresenter. De bör hålla hög kvalitet oavsett vad det gäller.

Om en sak kan fungera länge så blir den bättre uppskattad. Det är också en anledning till att vissa saker som godis och pennor alltid är bra val. De är klassiska företagsgåvor som vi nästan har börjat förvänta oss då vi besöker företag och är med på möten.