USB minne med logga – bra reklam?

Dra ut första skrivbordslådan eller ta dig en titt i bilen, jag är säker på att du hittar en reklampenna någonstans nära dig. Det kryllar verkligen av dem, reklampennorna. På flera platser runt om på jorden är en penna fortfarande en privat ägodel. Lånar du en penna av någon för att senare glömma lämna tillbaka den betraktas det mer eller mindre som en stöld, men inte i Sverige. I Sverige är pennor mer vad vi kan beskriva som en gemensam ägodel. Den byter ägare och får lika mycket uppmärksamhet som trottaren vi också delar. Så sitter du nu och söker efter lite reklammaterial för att profilera ditt företag, tänk på det här …

usbkompaniet

USB minne – Bästa profileringen

Har du någon gång köpt USB minne med din logga på? Tanken med att profilera ditt företag och sprida din logga är att bli sedd, omtyckt och beröra. Visst kan det vara kul att ge bort en golfboll med din företagslogga som kunden kan slica iväg ut i skogen och någon annan potentiellt ny kund kan hitta, men det är något speciellt med att ge iväg ett USB minne.

Ifall du jobbar inom IT faller det sig naturligt många gånger att du behöver byta filer eller register med dina klienter, givetvis är det då ett snyggt att ge bort ett USB minne med din logga på. Men du behöver inte jobba med IT för att kunna ge ett USB minne som gåva. Undersökningar visar att många procent av dem som får ett USB minne tar med minnet hem, det vill säga, dem gör USB minnet till en personlig ägodel.

Och det är nu som vi kommer till det intressanta. Vi talar alltså om en billig liten reklam artikel som våra kunder tar till sig som en ägodel. Reklam och profilering handlar mycket om psykologi och här är två punkter som gör USB minne till bästa företagsprodukten.

1. En gåva

Att få en gåva är alltid trevligt. Är en företagspenna en gåva? Nej, det skulle ingen vilja säga. Är ett USB-minne en gåva? Ja, det är det verkligen. Med tanke på att flertalet använder ett USB minne som en personlig tillhörighet betraktas ett USB-minne som en gåva. Att ge en gåva är ett effektivt sätt att beröra våra kunder.

usbkompaniet - usb minne

2. Ett USB minne syns

En annan grund idé med reklam är att bli sedd. Du har större förtroende för ett företag vars logga du har sätt tidigare. Att ge bort ett USB minne är därför en optimal företagspresent. Det är många som alltid har sitt minne i stoppat i datorn 24 timmar om dygnet – det vill säga – en perfekt profileringsyta. En logga på en golfboll syns endast de få gångerna du peggar upp bollen, men en logga på ett USB-minne syns alltid. Alltid rättvänt, alltid tillgängligt.

 


Sätt din egen prägel på ditt USB minne genom att välja vilken design du vill ha, just nu har vi 46 olika USB minnes designer att välja emellan. Klicka på länken https://usbkompaniet.se/produkter/alla-usb-minnen/ för att välja din design redan idag.

usb minne med logga