5 smarta företagsgåvor till mässan

Företagsgåvor är ett måste för mässan. Om ni kommer tomhänta så kanske ni får improvisera med ballonger och annat som inte ens har ert företags tryck. Det vore synd! Mässan är ett tillfälle att knyta nya kontakter. Både med de som kommer till er utställning och med de som ni själva besöker under eventet.

Ladda med riktigt fina företagsgåvor som får folk på mässan att prata om just er. Vi hjälper till med tryck på de smartaste sakerna som ni lätt kan ta med och ge bort. Det blir inte dyrt och kontakterna som ni knyter med hjälp av presentreklamen kan leda till väldigt intressanta samarbeten på lång och på kort sikt.

Här är 5 smarta företagsgåvor för mässan:

  1. USB minnen

Det här är en produkt som är så användbar. De flesta behöver då och då flytta på filer från en dator till en annan, eller kanske mellan mobiltelefon och dator. Med ett smart USB minne så är det här enkelt ordnat. Dessutom så kan ni ju ladda USB minnen med filer som ni tror kan intressera de som får företagspresenten.

  • Reklampennor

Reklampennorna är fortsatt mycket eftertraktade. Vi tycks fortsätta anteckna analogt trots att vi har smartphone med penna. Reklampennorna ska vara bra och bör har en attraktiv design. De kan ställas i er monter så att folk själva kan plocka en eller två stycken.

  • Reklamgodis

Godis är också en sak som aldrig går ur tiden. Reklamgodiset ska vara gott och ni ska givetvis se till att det finns gott om det på mässan. Se till att skålarna med godiset aldrig ser tomma ut. Det kan få en negativ effekt. Godisets papper ska ha en tydlig design som gör att godsaken kopplas ihop med ert varumärke.

  • Nyckelband

Nyckelbanden passar också mycket bra under en mässa. Det här är en företagsgåva som kan användas av fler än de som ni möter under eventet. När personen som fick ett nyckelband kommer hem så händer det ofta att det ges till familjemedlemmar. På så vis så får er företagspresent naturlig spridning och ert märke kommer att ses på flera olika ställen.

  • Skärmrengörare

Numera så har precis alla behov av skärmrengörare. Säg den som inte har en smartphone eller padda? Det sitter alltid fint med en produkt som gör att man snabbt kan få den där skärmen ren igen. Ni kommer att vara räddare i nöden under mässan då så många inser att de inte ser ordentligt på skärmen.

Var smarta och gör en grej av detta. Ni kan till exempel påpeka att skärmen ser lite smutsig ut som en samtals-öppnare. Därefter så ges den lilla skärmrengöraren bort och en ny kontakt kan knytas på ett väldigt smart sätt.